Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Masky, kostýmy, maškary

7. 10. 2021 - 25. 9. 2022


Výstava / Co jsem hledal v těch lázních?

1. 7. 2022 - 31. 7. 2022

Výstava přibližující pobyty Leoše Janáčka v Luhačovicích.

Lázeňská kolonáda


Dětem / Hurá ven!

1. 7. 2022 - 31. 8. 2022

Luhačovice jsou barevné jako Jurkovičovy stavby, také jsou trochu neposedné jako bublinky v té zdravé minerální vodě, ale hlavně jsou usměvavé jako naše děti.

Celé prázdniny můžete sbírat razítka na 16 místech a zúčastnit se soutěže o zajímavé ceny.

Hrací kartu dostanete na všech hracích místech, ale to nejlepší info získáte v Městském informačním centru v Luhačovicích. Tam můžete také odevzdat soutěžní kupón a zúčastnit se slosování o hezké výhry.


Filmový festival / Kinematograf bratří Čadíků / Prvok, Šampón, Tečka a Karel

23. 7. 2022

Komedie / Drama, Česko, 2021, 118 min.
Režie: Patrik Hartl
Předloha: Patrik Hartl (kniha)
V příběhu Prvoka, Šampóna, Tečky a Karla si čtyři kamarádi ve středním věku přiznají, že nežijí tak, jak si představovali. A rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou a plněním odvážných úkolů. Jak čtyřicátník zjistí, jestli je opravdovej chlap? Jak zabrání korozi svých ideálů, rozplynutí snů a scvrkávání varlat? Prvok, Šampón, Tečka a Karel se pokusí najít v sobě odvahu udělat pořádnou kravinu jako zamlada. Nebo aspoň odvahu za všech okolností říkat to, co si opravdu myslí. Kdo splní úkol, není sráč…
Hrají: Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák, Martin Hofmann, Daniela Kolářová, Kristýna Boková, Jana Kolesárová, Petra Polnišová...

 


Nahoru