Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Masky, kostýmy, maškary

7. 10. 2021 - 25. 9. 2022


Výstava / Co jsem hledal v těch lázních?

1. 7. 2022 - 31. 7. 2022

Výstava přibližující pobyty Leoše Janáčka v Luhačovicích.

Lázeňská kolonáda


Dětem / Hurá ven!

1. 7. 2022 - 31. 8. 2022

Luhačovice jsou barevné jako Jurkovičovy stavby, také jsou trochu neposedné jako bublinky v té zdravé minerální vodě, ale hlavně jsou usměvavé jako naše děti.

Celé prázdniny můžete sbírat razítka na 16 místech a zúčastnit se soutěže o zajímavé ceny.

Hrací kartu dostanete na všech hracích místech, ale to nejlepší info získáte v Městském informačním centru v Luhačovicích. Tam můžete také odevzdat soutěžní kupón a zúčastnit se slosování o hezké výhry.


Koncert / Laco Deczi

8. 7. 2022

Legenda jazzu, Laco Deczi! Trumpetista, skladatel, kapelník a amatérský malíř původem ze Slovenska, nyní žijící v USA v Luhačovicích!
Celula New York je jazzová kapela působící v New Yorku a jeho okolí. Frontman kapely Laco Déczi patří k celosvětově uznávaným trumpetistům a skladatelům. Je žákem slavného Carmella Jonese. Hrál s vynikajícími světovými muzikanty, jako jsou napřiklad Junior Cook, Bill Watrous, Dave Weckl a Elvin Jones. Celula New York nabízí pod vedením Laca Décziho uskupení vynikajících muzikantů, z nichž každý má svá vlastní úspěšná koncertní uskupení. Na piano a keyboards se představí Walter Fischbacher, všestranný hráč, který udivuje svými jazzovými variacemi a funky podáním. Basista, Nob Kinukawa, je rodilý Japonec žijící více než dvacet let v USA. Hráč vysoké technické úrovně se šestistrunnou basou a speciálním vlastním soundem. Bubeník Vaico Deczi, žijící 25 let na Manhattanu, je zárukou pevného tempa a kvalitního latino/straight ahead jazzu. Je skvěle technicky vybaven, jeho hra má velkou dynamiku. Patří mezi vyhledávané hráče v New York City.


Nahoru