Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Masky, kostýmy, maškary

7. 10. 2021 - 25. 9. 2022


Výstava / Včelařství zblízka / Základní organizace včelařů Luhačovice

5. 9. 2022 - 11. 9. 2022

Expozice včelařství v Luhačovicích, ochutnávka a prodej včelích produktů, výroba svíček, poradna, sestavy nástavkových úlů a prosklený úl s živými včelami.V neděli výstava končí ve 12:00 hod. 


Divadlo / Svatba bez obřadu

7. 9. 2022

Bez obřadu se můžete dát zpopelnit, ale ne se vdát. To si myslel leckterý z aktérů brilantní francouzské situační komedie, než vstoupil do hry mladý, sympatický a nad poměry výřečný pojišťovací agent, než odcestoval razantní a trochu nervózní milionář Leonard se svou půvabnou éterickou manželkou za obchodem do Paříže, než se jejich jediný pravý syn vrátil z brazilských pralesů a především: než zůstaly rodinné akcie v rukou manželky a rodinné sídlo v rukou dcery.

Když tento výčet znásobíme jedním odmítaným nápadníkem z lepší rodiny a vydělíme jedním domnělým sňatkem, výsledkem je řízný komediální zmatek plný omylů a nevinných léček, lehkosti a nonšalantní elegance ve vtipných dialozích a v bláznivých, originálně vypointovaných situacích. To vše ve výsostně francouzském stylu. Průšvih střídá průšvih, pohroma pohromu v tempu přímo hektickém. A přesto se hra drží v žánru příjemné komedie.


Film / Poslední závod / Bio senior

7. 9. 2022

Prodej vstupenek on-line

Drama, ČR 2022, 95 min., nevhodné do 12 let
Režie: Tomáš Hodan
Drama vypráví příběh Bohumila Hanče, který tragicky zahynul spolu s Václavem Vrbatou během lyžařského závodu na hřebenech Krkonoš a z jejich příběhu se stala legenda.
Hrají: Kryštof Hádek, Marek Adamczyk, Judit Bardos, Oldřich Kaiser, Vladimír Pokorný, Vladimír Javorský…


Nahoru