Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výroční výstava MŠ Luhačovice / Náš les

1. 2. 2023 - 28. 2. 2023

Vernisáž výstavy 1. 2. v 17:00 hod. Výstava pořádaná u příležitosti 40. výročí otevření pavilonové školky v Luhačovicích. Srdečně zveme všechny příznivce z řad rodičů i veřejnosti.


Dětem / Scénické čtení / Jan Werich / O rybáři a jeho ženě

10. 2. 2023

Jan Werich je znám nejen jako herec, ale také jako dramatik, filmový scénárista a spisovatel. Jedním z jeho neopomenutelných literárních děl je Fimfárum, kniha devadesáti humoristických pohádek, které svým zpracováním balancují na hraně mezi pohádkami a lidovým vyprávěním. Jedna z těchto pohádek nese název O rybáři a jeho ženě. Jak mnozí vědí nebo alespoň tuší, jde o alegorický příběh o lidské nenasytnosti. Nejen proto, že jde o text didaktický, ale též pro jeho obrazotvornost, si jej vybral režisér David Vacke jako titul dalšího scénického čtení pro děti. Během četby doplněné obrázkovými ilustracemi budou děti s napětím sledovat, zda se touha po majetku a moci vyplatí. A rodiče, i když na tuhle otázku už dávno znají odpověď, se rozhodně nudit nebudou. Pohádkový příběh o vzletu a pádu se totiž dotýká každého z nás napříč věkovým spektrem. Navíc do hraní na „jevišti“ zasáhnou i samotní diváci.


Film / Zlouni

10. 2. 2023

Animovaný / Komedie / Rodinný, USA, 2022, 100 min.
Režie: Pierre Perifel

Vymyslet v animáku něco originálního není žádná sranda. The Bad Guys asi nebude echt originální, ale minimálně jeho hrdinové jo. Točit se totiž budou pánové Vlk, Had, Piraňa, Žralok a paní Tarantule, profesionální lumpové z říše zvířat, kteří se rozhodli spojit síly a naplánovat a provést největší loupež všech dob.
Hrají: Sam Rockwell, Awkwafina, Craig Robinson, Marc Maron, Anthony Ramos, Zazie Beetz, Alex Borstein, Richard Ayoade, Lilly Singh

 

Představení pro ZŠ Luhačovice, vstupenky budete moci zakoupit na místě před představením.


Nahoru