Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava fotografií Veroniky Janštové / Příroda na hraně světla a temnoty

1. 4. 2023 - 23. 4. 2023

Vernisáž výstavy proběhne v sobotu 1. 4. v 15:00 hod. (pozor, tahle informace není aprílový žertík, tak přijďte za námi).

Fotografii se věnuji již od svých 12 let, kdy mi okamžitě přirostla k srdci. V dnešní době už tedy mohu říci (v mých 25 letech), že fotím většinu svého života. Lásku k focení se snažím předávat i dál, a to nejvíce dětem, které učím jak ve foto-kroužku, tak v rámci každoročních foto-táborů. Fotografie přírody, které budete mít možnost spatřit, jsem fotila v průběhu let při mých toulkách přírodou, převážně v ČR, nicméně najdete zde i fotografie pořízené v zahraničí. Název Příroda na hraně světla a temnoty pak poukazuje na to, že přírodu uvidíte jak v její čisté kráse, tak i skryté tajuplnosti.


Divadlo / Commedia dell'arte II. - Mechanická žena aneb Krize identity aneb Návrat do dětství

19. 4. 2023

Inscenace je volným pokračováním třeskuté Commedie dell'arte. Příběhem vás opět provedou již známé postavy Capitano, Pantalone, Harlekýn, Isobela, Kolombína a nově Dottore!
Představení je inspirováno postupy břitké renesanční lidové komedie, pro kterou jsou typické vyhraněné charaktery postav, dech beroucí příval děje a absolutní nepředvídatelnost. Dalšími stavebními kameny inscenace jsou hlubinná psychologie a výklad snů. Délka: 80 min.

Hrají: Marek Daniel, Tatiana Dyková / Gabriela Štefanová, Pavel Liška / Michal Dalecký, Andrea Marečková / Gabriela Štefanová, Tomáš Milostný / Saša Stankov, Roman Slovák 


Nahoru