Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava fotografií Veroniky Janštové / Příroda na hraně světla a temnoty

1. 4. 2023 - 23. 4. 2023

Vernisáž výstavy proběhne v sobotu 1. 4. v 15:00 hod. (pozor, tahle informace není aprílový žertík, tak přijďte za námi).

Fotografii se věnuji již od svých 12 let, kdy mi okamžitě přirostla k srdci. V dnešní době už tedy mohu říci (v mých 25 letech), že fotím většinu svého života. Lásku k focení se snažím předávat i dál, a to nejvíce dětem, které učím jak ve foto-kroužku, tak v rámci každoročních foto-táborů. Fotografie přírody, které budete mít možnost spatřit, jsem fotila v průběhu let při mých toulkách přírodou, převážně v ČR, nicméně najdete zde i fotografie pořízené v zahraničí. Název Příroda na hraně světla a temnoty pak poukazuje na to, že přírodu uvidíte jak v její čisté kráse, tak i skryté tajuplnosti.


Venkovní akce / Den země / Tady pramení úklid

22. 4. 2023 - 29. 4. 2023

Město Luhačovice se opět připojí ke Dni Země společným úklidem. Zapojit se může každý komu není životní prostředí lhostejné. Stačí si na jednom z uvedených míst vyzvednout pytle, udělat si procházku po okolí a sesbírat vše, co do přírody nepatří. 

22.4. - 29.4. Tady pramení úklid / úklid města Luhačovice

22.4. Brigáda / úklid venkovních prostor SVČ, ŠD

26.4. Výukové programy pro MŠ a ZŠ Luhačovice 1. - 3. třída, programy s ekologickou tématikou / venkovní prostor před SVČ

Pytlopointy: (pytle ve stojanech k dispozici zdarma před)
Informačním centrem, Městskou knihovnou, SVČ, Chariou, Benzinou, poštou, Pizzerií Bludička (Pražská čtvrt)

Svozová místa: (zde ukládejte sesbíraný odpad)
Vodoléčebný ústav (poblíž BUS zastávky)
Jezírko lásky (příjezdová cesta)
Zahradní čtvrť, na rohu hostince MAT
Sportovní hala, u sochy Radostova
Pod Aloiskou (u odpadkových košů)
U paneláků - Masarykova čtvrť č. 50, Družstevní ulice č. 90
Cyklostezka Luhačovice - Biskupice, na parkovišti u firmy Kresta
Parkoviště u Lázeňských garáží

 


Talkshow / Psychohrátky s Evou Holubovou

23. 4. 2023

Psychohrátky jsou besedy z dílny Holubice Agency s Evou a Karolínou Holubovými, Matějem Paprčiakem a psychologem Jiřím Valáškem. Jsou to populárně naučné besedy, které předávají
informace o duševním zdraví zábavnou a interaktivní formou. Každé představení je unikátní besedou na dané téma, které dotváříte vy, diváci. V rámci besed je předvedeno několik modelových situací, které jsou poté vysvětleny odborníkem. Samozřejmostí je, že v průběhu besed jsou diváci více než vítáni klást své vlastní otázky a navázat dialog s účinkujícími. Kdo se nechce ptát formou zvednuté ruky, na místě je vždy připraven box s tužkou a papírky a otázky je možné vložit anonymně do něj před či v průběhu představení. Vše, co se řeklo na besedě, zůstane na besedě. 

 


Nahoru