Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Výstava / Terarijní zvířata / Martin Rokos, Teráriumzlin

4. 7. 2023 - 3. 9. 2023

Prohlídka a prodej terarijních zvířat. Hadi, ještěrky a gekoni, želvy, obojživelníci, největší pavouci světa, sbírky motýlů a bezobratlých živočichů (krabi, brouci atp.)

V nabídce zvířat můžete najít :

Sklípkani: nabídka druhů, které jsou ve více kusech. Je možné objednat i jiné druhy, které nemám. Přes prověřené chovatele mohu sehnat přes sto druhů, jež jsou momentálně na trhu.

Štíři: aktuální nabídka

Plazi: nabídka hadů a ještěrů. Jednotlivé druhy jsou rozděleny dle toho, jestli pocházejí z vlastních odchovů, odchovů od jiných chovatelů nebo z importu. Všichni hadi samostatně přijímají živou popř. mraženou potravu ( snažím se to u většiny jedinců střídat, aby jedli oboje ). Importované druhy prošly řádnou karanténou v EU, jsou odčervené popř. dostaly léky vhodné pro daný druh.

Ostatní: bezobratlí: strašilky, krabi, brouci a jiný hmyz

Více zde: http://terariumzlin.webnode.cz/nabidka-zvirat/


Film / Želvy Ninja: Mutantí chaos / premiéra

27. 8. 2023

 

Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Sci-Fi / Fantasy USA, 2023, 94 min.
Režie: Jeff Rowe, Kyler Spears
Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka nestali by se mistry bojových umění a jmenovci renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu.


Divadlo / Pátá dohoda / Jaroslav Dušek

27. 8. 2023

 

Humor, slovo, improvizace a zároveň nadčasová toltécká moudrost zasazená do dnešní doby. Buďme svobodní, buďme sami sebou!
****
Hudební doprovod: Pjér La Šé´z a Zdeněk Konopásek
Světelný design: Viktor Zborník
Zvuk: Martin Dušek
Benefiční vstupné 450 Kč podpoří konkrétní osoby a projekty našeho regionu.

****

Svoboda být sám sebou – nás zavádí do hlubší roviny našeho sebeuvědomování a navrací nás k našemu vrozenému pravému já. Toto volné pokračování Čtyř dohod připomíná největší dar, kterým se můžeme obdarovat: svobodu být sám sebou. Úsměv na tváři jde ruku v ruce s úžasem v obličeji během celého vystoupení. Neustálé střídání těchto elementů je skutečně časté. Připravte se na kvanta nových informací, nových pohledů na svět a vůbec na život.


Kolonádní koncert / Vojenská hudba Olomouc

27. 8. 2023


Nahoru