Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Výstava / Terarijní zvířata / Martin Rokos, Teráriumzlin

4. 7. 2023 - 3. 9. 2023

Prohlídka a prodej terarijních zvířat. Hadi, ještěrky a gekoni, želvy, obojživelníci, největší pavouci světa, sbírky motýlů a bezobratlých živočichů (krabi, brouci atp.)

V nabídce zvířat můžete najít :

Sklípkani: nabídka druhů, které jsou ve více kusech. Je možné objednat i jiné druhy, které nemám. Přes prověřené chovatele mohu sehnat přes sto druhů, jež jsou momentálně na trhu.

Štíři: aktuální nabídka

Plazi: nabídka hadů a ještěrů. Jednotlivé druhy jsou rozděleny dle toho, jestli pocházejí z vlastních odchovů, odchovů od jiných chovatelů nebo z importu. Všichni hadi samostatně přijímají živou popř. mraženou potravu ( snažím se to u většiny jedinců střídat, aby jedli oboje ). Importované druhy prošly řádnou karanténou v EU, jsou odčervené popř. dostaly léky vhodné pro daný druh.

Ostatní: bezobratlí: strašilky, krabi, brouci a jiný hmyz

Více zde: http://terariumzlin.webnode.cz/nabidka-zvirat/


Letní kino / Ostrov

5. 8. 2023

V případě nepříznivého počasí se nepromítá. Vstupenky prodej pouze na místě.

Komedie / Dobrodružný / Romantický, Česko, 2023, 100 min., nevhodný do 12 let
Režie: Rudolf Havlík
Richard a Alice se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky.
Hrají: Jiří Langmajer, Jana Plodková  


Film / Mission: Impossible Odplata - první část / premiéra

5. 8. 2023

 

Akční / Dobrodružný / Thriller USA, 2023, 163 min.,titulky, nevhodný do 12 let
Režie: Christopher McQuarrie
Ethan Hunt se s týmem Impossible Mission Force tentokrát vydává po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo, aby ji zajistil dřív, než se dostane do rukou nějakého šílence. Při svém zběsilém pátrání se však musí neustále ohlížet přes rameno, protože z jeho dávné minulosti se vynořil až příliš živý přízrak...
Hrají: Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg...


Hudba / Návraty vítězů

5. 8. 2023

XXVII. ročník Akademie Václava Hudečka


Nahoru