Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava fotografií Veroniky Janštové / Příroda na hraně světla a temnoty

1. 4. 2023 - 23. 4. 2023

Vernisáž výstavy proběhne v sobotu 1. 4. v 15:00 hod. (pozor, tahle informace není aprílový žertík, tak přijďte za námi).

Fotografii se věnuji již od svých 12 let, kdy mi okamžitě přirostla k srdci. V dnešní době už tedy mohu říci (v mých 25 letech), že fotím většinu svého života. Lásku k focení se snažím předávat i dál, a to nejvíce dětem, které učím jak ve foto-kroužku, tak v rámci každoročních foto-táborů. Fotografie přírody, které budete mít možnost spatřit, jsem fotila v průběhu let při mých toulkách přírodou, převážně v ČR, nicméně najdete zde i fotografie pořízené v zahraničí. Název Příroda na hraně světla a temnoty pak poukazuje na to, že přírodu uvidíte jak v její čisté kráse, tak i skryté tajuplnosti.


Koncert / The Muzzles

8. 4. 2023

Hodonínská kapela The Muzzles. Mladá kapela hrající písně stylů funky, reggae, soul, rhythm and blues, rock´n´roll, jazz,…

Hudba / Radka Fišarová - Édith Piaf - La vie en rose - Život v růžích

8. 4. 2023

Program naší nejlepší šansoniérky, v němž zazní známé šansony Édith Piaf, francouzské filmové písně, nejznámější šansony Ch. Aznavoura, J. Brella, Mireille Mathieu i vlastní autorská tvorba Radky Fišarové, stejně jako zhudebněné básně francouzského básníka J. Préverta.


Nahoru