Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Výstava / Zdeněk Kurečka / K vrcholům hor

16. 5. 2023 - 11. 6. 2023

Od dětství se věnoval kresbě, střediskem jeho zájmu byly zpočátku městské motivy a vytváření kompozic historických objektů. Později se začal zajímat o malbu olejem, ve které se zdokonalil a této technice zůstal věrný do dnešních dnů. Autor usiluje o zachycení motivů ve svém typickém pojetí, které je od jiných umělců odlišeno svým barevným a kresebným rukopisem. Jeho malba je vzdušná, pokrývající celé plochy obrazů. Zkušenost v kresbě mu dovolila proniknout do krajinářských témat, které jej uchvacují a kterým se věnuje s velkým nasazením. V poslední době se věnuje i abstraktní malbě, kterou naleznete na stránkách www.kurecka.com.


Sport / Výstava Německých křepeláků s programem pro děti

3. 6. 2023


Dětem / Den dětí

3. 6. 2023

Připravili jsme Den dětí u Střediska volného času v sobotu 3.6.2023 od 14.00 hod.
V případě deštivého počasí náhradní termín neděle 4.6.2023.
Můžete se těšit na hry a soutěže, skákací hrad, nafukovací balónky, koně Luhaturf Luhačovice, odměny, zmrzlinu, malování na obličej, ukázky SDH Luhačovice, pěnová bitva.


Beseda / Fotograf Robert Vano

3. 6. 2023

Beseda se světově uznávaným fotografem. Pohodový večer plný zážitků, krásných fotografií a příběhů ze života ve "velkém světě" nebo i o obyčejném životě v rodných Nových Zámcích. Setkání s neobyčejně vtipným a skromným člověkem, který se vypracoval až na úplný vrchol fotografického umění. Součástí besedy bude i prodejní výstava autorských fotografií, autogramiáda a případné společné focení. 


Kolonádní koncert / Cantate

3. 6. 2023


Nahoru