Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Janáčkovy cesty

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Příběhy krajiny a malířů luhačovic

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Luhačovice – prameny hudební inspirace

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Terarijní zvířata / Martin Rokos, Teráriumzlin

4. 7. 2023 - 3. 9. 2023

Prohlídka a prodej terarijních zvířat. Hadi, ještěrky a gekoni, želvy, obojživelníci, největší pavouci světa, sbírky motýlů a bezobratlých živočichů (krabi, brouci atp.)

V nabídce zvířat můžete najít :

Sklípkani: nabídka druhů, které jsou ve více kusech. Je možné objednat i jiné druhy, které nemám. Přes prověřené chovatele mohu sehnat přes sto druhů, jež jsou momentálně na trhu.

Štíři: aktuální nabídka

Plazi: nabídka hadů a ještěrů. Jednotlivé druhy jsou rozděleny dle toho, jestli pocházejí z vlastních odchovů, odchovů od jiných chovatelů nebo z importu. Všichni hadi samostatně přijímají živou popř. mraženou potravu ( snažím se to u většiny jedinců střídat, aby jedli oboje ). Importované druhy prošly řádnou karanténou v EU, jsou odčervené popř. dostaly léky vhodné pro daný druh.

Ostatní: bezobratlí: strašilky, krabi, brouci a jiný hmyz

Více zde: http://terariumzlin.webnode.cz/nabidka-zvirat/


Kino / Promítání na letišti / Nebeští jezdci

29. 7. 2023


Nahoru