Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Identita

Město Luhačovice se od prosince roku 2019 představuje v novém vizuálním stylu. Současný, nápaditý a přitom jednoduchý, založený na výrazném logotypu, který doprovází svěží styl pestrých doplňkových ilustrací a nápaditých sloganů.

 

 

Luhačovice se prezentují jako moderní atraktivní místo k životu pro všechny generace s tou výhodou, že nabízí jako bonus krásnou přírodu, jedinečnou architekturu a lázeňské prostředí. Navíc jsou známy bohatým kulturně-společenským životem a skvělými občany, kteří jsou hrdí, že jsou Luhačovjany.

V jednotném stylu jsou označeny budovy, vlajky, plakáty. Objevuje se také na zajímavých suvenýrech. Trička, ponožky, tašky, oplatky, klíčenky, etikety Vincentky.

Novou výtvarnou identitu vytvořilo studio Toman Design, které nejlépe uspělo v soutěži, jejíž uspořádání pro Luhačovice realizovala odborná organizace Czechdesign. Nový styl je snadno aplikovatelný, nápaditý a živý, představuje komplexní řešení, které zahrnuje nejen kvalitní provedení loga Luhačovic a příspěvkových organizací, ale i doprovodných ilustrací a marketingových textů. Vítězný návrh zaujal porotu soutěže také tím, že záměrně prvoplánově nevyužívá dekorativní motivy spojené s městem.

 

 

Nahoru