Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prodejní výstava abstraktních obrazů / Karel Maršovský

1. 5. 2023 - 14. 5. 2023

Výstava obrazů Karla Maršovského Vás přenese do světa plného tvůrčích experimentů, nových forem a symboliky. Jeho abstraktní tvorba je typická zaměřením na kontrasty, energii a strukturu.  Aktuálně maluje akrylem, jeho cesta však začala uměleckým zpracováním dřevin, ke kterému se stále vrací. 

,,Věřím, že obrazy mohou harmonizovat prostory, ve kterých žijeme. Každý z nich tvořím s radostí a s myšlenkou na toho, komu bude obraz patřit. Přijďte si na chvíli odpočinout a načerpat energii. Budu se na Vás těšit".

Karel Maršovský, Luhačovice

 

 


Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Talkshow + koncert / Úsměvy Zdeňka Trošky s písněmi Simony Klímové

10. 5. 2023

Zábavný pořad nejen o filmech, ale i o jídle, dietách, sportu. Vtip, humor a nadsázka je mottem celého večera.
Simona Klímová doprovodí talk show písničkami. Cena I. kategorie: 420,-, II. cenová kategorie: 360,-

 

 


Nahoru