Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Wellness a relaxace

K lázeňství dnes již neodmyslitelně patří wellness a relaxace. Lázně již dávno neslouží pouze nemocným. Navození rovnováhy, vnitřního klidu, spokojenosti, posílení imunity, klid, pohoda zdaleka nejsou vymožeností dnešní doby. Tuto formu odpočinku znali už staří Egypťané, Řekové, Římané. Po vzoru starověkých národů můžete nabírat nové síly i v Luhačovicích.

 

Zdroj fotografií: Lázně Luhačovice a.s., Hotel Augustiniánský dům, Městská plovárna, vila Jiřinka

Wellnes pro každého

Můžete si vybrat z devíti moderních wellness center s ochotným a usměvavým personálem, vždyť kde jinde se dá lépe odpočinout než v útulném bazénu, voňavé sauně, v minerální koupeli, solné jeskyni, ve wihirpoolu, v meditační jurtě, v zahradě 7 smyslů, při masáži ...?

Tak trošku jiný bazén najdete na městské plovárně. Stylový, moderní bazén s řadou vodních atrakcí, ze kterých si vybere dítě i dospělý najdete na místě původní plovárny, která tvořila jádro funkcionalistického souboru Bílá čtvrť. Krytý bazén vznikl velmi citlivou přestavbou k okolní zástavbě a díky tomu získal unikátní prostředí, které jej odlišuje od jiných bazénů. Vnitřní prostory jsou plné světla, čisté, klidné, jednoduše lázeňské. Plavci ocení 25 m bazén se čtyřmi dráhami. Relax nabízí zážitkový bazén s chrliči, tryskami, divokou řekou, lehátky, bublery a dalšími atrakcemi, vířivka pro deset osob, parní komora. Nechybí ani bazén pro nejmenší děti s malým vodotryskem, skluzavkou a s různými hračkami. V létě můžete využít kaskádovitou terasu s lehátky na slunění. Jedinečné wellness v starořímském stylu nabízí hotel Alexandria, ve dvou podlažích se zde nachází bazén, whirpool, sauny, parní, bylinkové a solné lázně, venkovní terasa s výhledem na Luhačovice. Hostům je zde k dispozici přírodní minerální voda. Originální Zahradu 6 smyslů, která má několik zastávek, korespondujících s lidskými smysly najdete v hotelu Augustiniánský dům. Nejedná se o klasickou komentovanou procházku, ale o originální meditační rituál, který je zasazen do míst kde odpočívali mniši Augustiniánského řádu. Některá centra jsou přístupná veřejnosti, jiná jsou otevřena pouze pro ubytované hosty, kterým zajišťují klid a intimitu. Vybítejte z pesré nabídky wellness v Luhačovicích. 

Využijte jedinečnou nabídku wellness hotelů

Nad formou odpočinku a relaxace už nemusíte složitě bádat a hledat, co je pro Vás nejlepší. Týmy odborníků sestavují zážitkové balíčky, stačí si jenom vybrat.  Dopřejte si Romantiku pro dva, Dámskou jízdu, Relaxační týden, Podzim s Arnikou, Medový Relaxvíkend, Levandulový Minirelax, Putování citrusovým hájem, Týden dokonalé harmonie, Týden pohody a vitality, Lázně na zkoušku, Komplexní kúru, Pobyt pro seniory, Vital program, Beauty program, Top pro každý věk, Ochutnávku Luhačovic, Dejte sbohem starostem, Valašský víkend, Prodloužený slovácký víkend, Speciální program bolavé zápěstí, krční páteř, karpální tunely, Speciální program pro osoby s hlasovou námahou, nebo některý další z více než stovky nabízených zážitkových balíčků.

Wellness zážitky pro Vás.  

 

Odpočinek nejenom ve wellness

Pro udržování kondice najdete v Luhačovicích čtyři fitness centra, pět relaxačních studií, sedm možností soukromých masáží, čtyři solária, dvě solné jeskyně. Můžete využít služeb sedmi kosmetických studií, desítky kadeřniků, pedikúry manikúry... Jednoduše vše, pro kvalitní odpočinek a relaxaci.

 

 

Nahoru