Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Praktické

Nechte si poradit a naplánovat program v infocentru

Na návštěvníky jsou připraveni i v luhačovickém informačním centru. Jsou zde připraveny aktuální materiály, přizpůsobené požadavkům návštěvníků. Najdete zde mapu města s vyznačením všech volně přístupných minerálních pramenů, zajímavých staveb, možností sportu a relaxace. Mimo to, zde může získat informace o ubytování, restauracích, procedurách, dopravním spojení, o zajímavostech v Luhačovicích a okolí.  Přehledné letáky shrnují aktivity pro děti, dětská hřiště, sportovní areály, nenáročné výlety s dětmi, možnosti jízdy na koních, pěší okruhy s dětmi jako například jedinečná trasa Ptačích budek, zábavné atrakce projektu Hurá ven, procházka s křížovkou Najdi, poznej, ochutnej, Lázeňský autovláček, Minigalerie rozhleden. Upozorňují také na atraktivity pro rodiny s dětmi v okolí. Je zpracovaný také materiál doporučených aktivit pro seniory zahrnující krátké nenáročné vycházky do okolní přírody, možnosti tanečních večerů, muzea, prohlídek města, kostela v rámci projektu Otevřené brány a dalších aktivit. Poradí i aktivním lidem, kteří hledají náročnější turistické a cykloturistické trasy, tenis, bowling, sportovní areály, wellness, fitness, půjčovny kol a koloběžek. Luhačovice může poznávat i netradičně na komentovaných prohlídkách města, exkurzích ve stáčírně Vincentky, s povídáním o kávě v Lázeňské pražírně, se sluchátky na uších a Zvukovou mapou. Přistupují ke každému návštěvníku individuálně, poradí, pomůžou naplánovat program vždyť pro někoho může být posezení na lavičce v krásném lázeňském parku s dobrou knížkou program na celý den, pro jiného zase nuda a chce sjíždět přilehlé kopce na horském kole.  Luhačovice nabízejí zábavu a zážitky všem. Všechny materiály jsou také ke stažení zde.

V informačním centru si také můžete zakoupit originální trička, ponožky, pohledy, magnety s motivem Luhačovic, luhačovickou bylinnou, oplatky, Vincentku a další suvenýry a odvést si část Luhačovic s sebou domů společně se zážitky.

 

 

Nahoru