Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Sportovní aktivity

Luhačovice nabízejí mimo relaxační aktivity také nepřebernou řadu možností aktivního odpočinku. Milovníci cyklistiky ocení množství stezek, ve městě se mimo hotelových bazénů nacházejí dvě veřejná koupaliště. Ve sportovních centrech si můžete zacvičit nebo zahrát tenis, badminton či minigolf. Malé děti si pak mohou vyhrát na jednom z řady dětských hřišť. Projet se můžete i na kolečkových bruslích na cyklostezce vedoucí Jurkovičovou alejí přímo až k přehradě. Odpočívejte aktivně a vyberte si z následujících možností sportovního vyžití. 

 

 

Sportovní hala Radostova

Najdete zde fitcentrum, tenisový a badmintonový kurt, 2 bowlingové dráhy a 4 kuželkářské dráhy a vnitřní halu (pro volejbal, basketbal, házenou, tenis, nohejbal, kopanou). Probíhají zde pravidelná cvičení powerjogy a bodystylingu.

Městská plovárna

V moderní budově plovárny najdete 25m plavecký bazén, dětské brouzdaliště, divokou řeku, relaxační bazén nebo letní terasu pro slunění.

Orbea pumptrack

Nová, inovativní a moderní trať na ulici Uherskobrodská, která nabízí různé možnosti pro milovníky cyklistiky. S různorodými prvky a skoky vám Orbea pumptrack poskytne adrenalinový zážitek a příležitost si vytvořit své vlastní triky. 

Luhapark

Tento venkovní areál se nachází u přehrady a můžete si v něm zahrát následující sporty. Tenis (kurt s umělou trávou), minigolf, nohejbal, volejbal nebo stolní tenis

Koupaliště DUHA Pozlovice

Venkovní koupaliště sousedící s přehradou v Pozlovicích nabízí koupání v plaveckém bazénu, atrakce (divoká řeka, houpací bazén, vodní hřiby, masážní lavice, lezecká stěna), tobogán, skluzavku a speciální bazén a hřiště pro děti.

Tenisové kurty TK 2000 Luhačovice

Můžete si pronajmout tenisové dvorce přímo v centru Luhačovic u Lázeňského náměstí.
Adresa: Lázeňské náměstí 95

Telefon: 725 080 029 (Ladislav Plášek)

E-mail: l.plasek@email.cz

Provozní doba (březen - říjen): 8:00 - 20:00

Petangové hřiště

U městské knihovny v centru města si můžete zdarma zahrát sport, který spojuje generace. Otvírací doba a zapůjčení sportovního náčiní pouze v otvírací dobu knihovny. 

Skate park

Moderní hřiště pro vyznavače kol BMX i freestyle-koloběžek v městské části Zahradní čtvť. 

Jízda na koni

V letní sezónu můžete poznávat Luhačovice také z koňského sedla nebo absolvovat jezdecký výcvik.

Jezdecký klub Luhaturf

Statek Horní Dvůr

Areál U Solného pramene

Najdete zde největší dětské hřiště v Luhačovicích se spoustou atrakcí. K dispozici jsou i 2 bowlingové dráhy (1 s dětským mantinelem), billiard, fotbálek a dětský koutek v restauraci. Pohodlné posezení vevnitř nebo venku přímo u hřiště. Součástí je také vinný sklípek, který je vhodný pro degustační večery a oslavy. Nově byl přistaven i sál pro pořádání kongresů, svateb a oslav.

Půjčovny kol a kolečkových bruslí

V okolí Luhačovic se nachází řada cyklostezek pro víkendové i náruživé jezdce. V případě, že nemáte vlastní kolo,

můžete využít jedné z půjčoven.

BIFU

JAPA sport

Grande sport

Půjčovna lodiček a šlapadel na Luhačovické přehradě

Půjčovna je otevřena v případě příznivého počasí 

DUHA Pozlovice 

Grande sport

 

 

 

 

 

 

Nahoru