Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Janáčkovy cesty

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Příběhy krajiny a malířů luhačovic

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Festival Janáček a Luhačovice / Luhačovice – prameny hudební inspirace

1. 7. 2023 - 31. 7. 2023


Výstava / Terarijní zvířata / Martin Rokos, Teráriumzlin

4. 7. 2023 - 3. 9. 2023

Prohlídka a prodej terarijních zvířat. Hadi, ještěrky a gekoni, želvy, obojživelníci, největší pavouci světa, sbírky motýlů a bezobratlých živočichů (krabi, brouci atp.)

V nabídce zvířat můžete najít :

Sklípkani: nabídka druhů, které jsou ve více kusech. Je možné objednat i jiné druhy, které nemám. Přes prověřené chovatele mohu sehnat přes sto druhů, jež jsou momentálně na trhu.

Štíři: aktuální nabídka

Plazi: nabídka hadů a ještěrů. Jednotlivé druhy jsou rozděleny dle toho, jestli pocházejí z vlastních odchovů, odchovů od jiných chovatelů nebo z importu. Všichni hadi samostatně přijímají živou popř. mraženou potravu ( snažím se to u většiny jedinců střídat, aby jedli oboje ). Importované druhy prošly řádnou karanténou v EU, jsou odčervené popř. dostaly léky vhodné pro daný druh.

Ostatní: bezobratlí: strašilky, krabi, brouci a jiný hmyz

Více zde: http://terariumzlin.webnode.cz/nabidka-zvirat/


Letní kino / Buď chlap! / Kinematograf Bratří Čadíků

28. 7. 2023

Živé vstupy TV Nova!

V případě nepříznivého počasí se nepromítá. Vstupné dobrovolné, výtěžek ze vstupného půjde na Konto bariéry. Prodej vstupenek pouze na místě.

21:00 hod. projekce studentského dokumentárního portrétu Smeshnaya lady, režie: Amálie Sofie Zemánková

21:20 hod. projekce Buď chlap / Dobrodružný / Komedie, Česko, 2023, 96 min.
Režie: Michal Samir
Pavel je typický představitel své generace. Stále bydlí s mámou, dělá práci, která ho moc nenaplňuje, a na všechno už tak trochu rezignoval.
Do té doby než potká svou lásku z dětství... svůj život přehodnotí a rozhodne se ho změnit. Odjede na kurz do Tater, který slibuje, že z mužů
udělá opravdové chlapy, a to je přesně to, co Pavel potřebuje. Weisnerův kemp mu však přinese něco úplně jiného...
Hrají: Jakub Prachař, Tereza Ramba, Ondřej Sokol, Sabina Remundová, Ester Geislerová, Ivana Chýlková, Igor Bareš, Naďa Konvalinková...

 


Hudba / Mistrovské pěvecké kurzy Vladimíra Chmela

28. 7. 2023

Klavírní spolupráce:

Robert Pechanec

Účinkují:

Daniel Hůlka, Jana Chaloupková, Ester Pavlů, Dana Šťastná, Peter Malý, Markéta Dvořáková, Nao Higano, Martin Šafárik, Marie Nocarová, Petra Prymková, David Cizner, Jiří Stejskal, Dagmar Drechslerová, Bronislava Smržová, Maria Steinhilber, Alena Máčová, Helena Beránková a další.


Nahoru