Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Prohlídka / Otevřené brány

1. 5. 2023 - 29. 9. 2023

Krásu architektury a umění spjatého s evropskou křesťanskou tradicí přibližuje krajský projekt Otevřené brány. 1. května 2023 byl zahájen patnáctý ročník projektu, který zve širokou veřejnost na komentované prohlídky sakrálních památek. V Luhačovicích můžete navštívit kostel Sv. Rodiny a kapli Augustiniánského domu v Pražské čtvrti, ta je k navštívení bez průvodce. 


Film / Život pro samouky

13. 9. 2023

 

Komedie Česko, 2023, 90 min., nevhodný do 12 let
Režie: Jitka Rudolfová
Život po čtyřicítce s nadhledem a pořádnou dávkou sarkasmu. Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít řeči své mámy a radit jí začne úžasná vztahová koučka.
Hrají: Jana Plodková, Barbora Seidlová, Zuzana Kronerová, Jaroslav Plesl, David Švehlík, Václav Neužil ml., Lukáš Příkazký, Simona Babčáková... 


Nahoru