Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava věnovaná osobnosti Luhačovic, fotografů p. Řezníkovi.

2. 11. 2024 - 28. 11. 2024


Tanec / SwingShower

16. 11. 2024

Taneční jazz a swing převážně 30. a 40. let 20.století, ale též bossanovu, sambu, salzu nebo tango a pomalé balady. Uslyšíte slavné melodie jako Nebe na zemi, Říkej mi to prosím potichoučku, Ráda zpívám hot a jiné nestárnoucí šlágry. Stylový oděv není podmínkou... ale je vítán!

Lze uplatnit kartu občana "Tady pramení výhody"

 

 

Art Talk Show / Zora Jandová, Yvetta Blanarovičová, Zdeněk Barnett

16. 11. 2024

Zveme vás na zábavnou a pikantní Art Talk Show plnou úžasných hostů ve složení Zora Jandová, Yvetta Blanarovičová a Zdeněk Barnett.

Akční zpěvačka a herečka Zora Jandová "pohladí" písněmi slavné šansoniérky Edith Piaf, šarmantní herečka Yvetta Blanarovičová potěší jako úspěšná muzikálová zpěvačka ale také roztomilý čertík v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci.  Úsměv na tváři Vám vykouzlí báječný imitátor, herec a zpěvák Zdeněk Barnett, se kterým také zavzpomínáme i na božského MISTRA KARLA GOTTA. Jeho zpěv zavede diváka opravdu věrohodně do doby, kdy ještě rozdával radost na tomto světě. Zdeněk však s námi přivítá díky svému dokonalému umu taktéž osobnosti jako například - Jiřího Korna, Hanku Zagorovou, Halinu Pawlowskou a také naše pány prezidenty.

Celým večerem provede diváky moderátorka, bývalá Miss Mirabelle z Francie, manekýnka, učitelka a ředitelka modelingové a umělecké agentury
Charme, ale také soutěže krásy těla, ale především duše ,,MISS A MISTR CHARME" - Mgr. Jana Nováková

 

 

Součástí večera bude výstava obrazů malíře a grafického designéra Petra Kopeckého.

Lze uplatnit kartu občana TPV.

 

Nahoru