Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Bude zima, bude mráz

9. 11. 2023 - 3. 3. 2024

Muzeum luhačovického Zálesí vás zve na výstavu ze sbírek Muzea jihovýchodní Moravy ve Zlíně, představující život našich předků v zimním období. 


Výstava / Marie Fischerová-Kvěchová a Horňácko

11. 1. 2024 - 3. 3. 2024


Cestovatelský večer / Lucie a Marvel na Stezce Českem

28. 2. 2024

Zde zakoupit vstupenku 17:30 hod.: https://goout.net/cs/lucie-a-marvel-na-stezce-ceskem/sziheuw/

Prodej „dvojáku“ 17:30 i 19:30 hod. za výhodnou ceno 450 Kč …. https://goout.net/cs/cestovatelsky-vecer-s-lucii-kutrovou-a-pavlem-sabelou/szgheuw/

S Lůcou už účastníci minulých přednášek prošli krásy evropských stezek i náročnou Pacifickou hřebenovku, tentokrát se zaměří na něco, co je mnohem blíže. Na Stezku Českem. A opět vtipně, poutavě a s neskutečnou energií, která je Lucce vlastní. Na cestu s Lucií vyráží její nerozlučný čtyřnohý parťák Marvel. Diváci se na přednášce „projdou“ krásnou českou zemí a užijí si přes 2000 km po kopcích a malebných vesničkách. Lucie je postrach ulice a na jejích cestách nikdy nechybí krizové situace, většinou je však zvládne vyřešit s humorem, který jí není cizí. Účastníci sami uvidí, kolik láskyplných lidí na cestě Lucie potká a seznámí se se skvělou stezkařskou komunitou, která tady vzniká. Na cestě se k nim připojí zajímaví lidé, kteří hory milují, ale i ti, co chození po horách nevyhledávají, ba dokonce možná i nesnáší. Kdo všechno vyráží na Stezku Českem?

A protože se Lůca snaží vždy pomáhat zvířatům, která neměla tolik štěstí jako její parťák Marvel, založila projekt #PomáhámSMarvelem, kam bude směřovat nemalá část výdělku večera, tj. do útulků, kde jsou peníze v této době třeba.

 


Cestovatelský večer / Pacifickou hřebenovkou natěžko i nalehko (stand up Lucie Kutrové a Pavla Sabely)

28. 2. 2024

 

Zde lze zakoupit vstupenku: 19:30 hod. https://goout.net/cs/pacifickou-hrebenovkou-natezko-i-nalehko/szjheuw/

 

Prodej „dvojáku“ 17:30 i 19:30 hod. za výhodnou ceno 450 Kč …. https://goout.net/cs/cestovatelsky-vecer-s-lucii-kutrovou-a-pavlem-sabelou/szgheuw/

 

Kdo chtěl někdy vyrazit na dálkový trek? Pacifická hřebenovka, Continental Divide trail, Tour du Mont Blanc nebo nějaké evropské traily? Co bude potřeba? Jaké důležité věci si zabalit poradí Pavel a jaké nesmysly si nezapomenout, to doporučí Lůca. Výhody a nevýhody cestování s malým batůžkem? Úskalí a srandovní příhody s batohem jako kráva? Jaký vybrat spacák? Jaké si vzít boty? Batoh? Stan? Zbytečnosti? Účastníky čekají dva různé přístupy k dálkovým trasám a dva různé pohledy na balení. Rozhodně se pobaví, protože Lůca a Pavel mají stejný smysl pro humor a nejdou pro vtípek daleko.


Nahoru