Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Hurá ven!

 

 

Hurá ven! 2022

 

Luhačovice jsou barevné jako Jurkovičovy stavby, také jsou trochu neposedné jako bublinky v té zdravé minerální vodě, ale hlavně jsou usměvavé jako naše děti.

Celé prázdniny můžete sbírat razítka na 16 místech a zúčastnit se soutěže o zajímavé ceny.

Hrací kartu dostanete na všech hracích místech, ale to nejlepší info získáte v Městském informačním centru v Luhačovicích. Tam můžete také odevzdat soutěžní kupón a zúčastnit se slosování o hezké výhry.

Projděte se Luhačovicemi jinak. Zaskákejte si skákacího panáka, změřte síly na opičí dráze, zadovádějte si na švihadle nebo nechte maminky ať vás naučí skákat gumu. Poté nechte rodiče odpočinout v kavárně a přijďte si zařádit na dětská hřiště U solného pramene nebo do Dětského ráje. Sport si užijete na minigolfu, na petangueovém hřišti nebo na koloběžce kolem přehrady. A když zaprší můžete se schovat pod kolonádou, luštit tajenku nebo skládat papírové origami. Vnitřní dětský koutek je super třeba v Divadelní kavárně nebo v restauraci Atmosféra

Novinkou roku 2023 je turistická trasa Hurá ven pěšinou! Od pramene Aloisky, kolem Kamenného kříže přes Solný kopec, kolem Bílého kříže až na Karolinčinu vyhlídku. No a to už je jen kousek k cíly u Městské knihovny

Zpestřete si procházku. V infocentru zakoupíte barevné křídy a můžete ozdobit naše Hurá ven! kreslící tabule. Hodně legrace zažijete i se švihadly nebo se skákacími gumami se speciálním luhačovických návodem.

Ochutnejte také malé Lázeňské platky hurá ven! nebo speciální Ovocňák, mňam!

 

Tak HURÁ VEN! Luhačovice čekají.

 

Ceny do letošního ročníku věnovali:

Lan Party hotel Vyšehrad Luhačovice

Výrobna oplatků Kare

Dětský ráj u Hotelu Pohoda

Lázeňský autovláček

Ovocňák

Bowling U Solného pramene a hotel Ambra

Jizba

Divadelní kavárna

Minigolf Luhapark

Bufet pod Vyhlídkou

Lanové centrum Pirátská zátoka

Hotel Vega

Nahoru