Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Auguste Rodin a Luhačovice objektivem Brunera-Dvořáka

14. 3. 2024 - 27. 10. 2024

Auguste Rodin objektivem Brunera - Dvořáka

Výstava fotografií Brunera-Dvořáka z cesty francouzského sochaře Augusta Rodina na Moravu v roce 1902, za účasti autorů výstavy. Výstava je doplněna uměleckými díly Joži Uprky a Franty Úprky. 

LUHAČOVICE OBJEKTIVEM BRUNERA-DVOŘÁKA

Exteriérová výstava fotografií Brunera-Dvořáka z luhačovických lázní v letech 1910 a 1911. Výstava na ulici Dr. Veselého navazuje na muzejní výstavu.


Výstava/Obrazy – malby, grafické listy / PhDr. Pavla Novosadová & Mgr. Jarmila Přibylová

4. 6. 2024 - 26. 6. 2024


Koncert / Nejen šanson / Eliška a Petr Lüftnerovi / česká Edith Piaf s bratrem

21. 6. 2024

 

Hudební večer plný známých francouzských šansonů v podání Elišky Lüftnerové alias české Edith Piaf. Těšit se můžete na slavné "Padam, padam",  "Ne ničeho nelituji" (Non, je ne regrette rien), písně Hany Hegerové ale také tvorbu cimrmanologa Miloše Čepelky a hudebního skladatele, režiséra Patrika Ulricha.. Večer zpestří bratr Elišky, písničkář a akordeonista Petr Lüftner, který předvede vlastní tvorbu a společné duety s Eliškou. Před a po koncertě si můžete zakoupit CD  od mladých umělců, suvenýry, trička a dalších dárkové drobnosti dle libosti.


Prohlídka / Lázeňský pivovar

21. 6. 2024

Pojďte s námi na prohlídku...

Máte rádi řemeslné pivo nebo vás zajímá jeho výroba? Nový pivovar v Luhačovicích otevírá své brány, aby se pochlubil. Přijďte i vy ochutnat a dozvědět se něco nového.

Termín exkurze po dohodě na tel. 777 018 800 nebo na stránkách pivovaru.


Nahoru